Δρ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ     ΠΡΟΣΩΠΟ     ΣΩΜΑ     ΝΕΑ     ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ    


Βογατσικού 14, 546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]
  Smartlipo     Intracel     Radiesse     Tri Active  Kalaesthesis

 

https://www.doctoranytime.gr/d/Plastikos-Cheirourgos/ATHANASIOS-ANTONIADIS

Οι ασθενείς επιλέγουν τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αντωνιάδη για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια στην προσέγγιση του αισθητικού ή επανορθωτικού προβλήματος που τους απασχολεί. 

Ως Πλαστικός Χειρουργός Θεωρεί ιδιαίτερο καθήκον να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στους ασθενείς του.

Ο χρόνος που αναλώνει για να ενημερώσει τους ασθενείς του για τις επεμβάσεις που πρόκειται να υποβληθούν αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση και την αφιέρωσή του στην πλήρη κατανόηση των πιθανών επιπλοκών, αλλά και των ευεργετικών βελτιώσεων στην ποιότητα της ζωής τους.

Παίρνω την απόφαση

Η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει  σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας και κατ’ επέκταση τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Αυτό που εμποδίζει τους περισσότερους από εμάς να αναζητήσουμε τη βοήθεια του Πλαστικού χειρουργού είναι ο φόβος μήπως μας χαρακτηρίσουν ματαιόδοξους και οι επιπλοκές μίας χειρουργικής επέμβασης.

 Η σύγχρονη επιτακτική ανάγκη να φαινόμαστε και να είμαστε περιποιημένοι δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Κατά την ενημέρωση σας ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αντωνιάδης θα αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης, καθώς και για τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν, διασφαλίζοντας σας για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Αποφασίζω πια επέμβαση να κάνω

Στην αναζήτηση της βελτίωσης της εμφάνισης μας πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε να βελτιώσουμε, ενώ κάποιοι χρειάζονται την καθοδήγηση και την ανάλυση όλου του εύρους των αισθητικών παρεμβάσεων για την περίπτωσή τους.

Σε όλες τις περιπτώσεις, είτε επιθυμείτε να υποβληθείτε σε λέιζερ με υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση- smartlipo, ή ακόμη θέλετε να βελτιώσετε το πρόσωπο και το σώμα σας με τις νεώτερες και λιγότερο τραυματικές επεμβάσεις, ο Δρ. Αντωνιάδης θα σας εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.
Προϊόντα & Υπηρεσίες

Daily Youth - Moisturizing Gel
Μία δροσιστική γέλη που παρέχει στο δέρμα ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα, ενώ παρέχει το απαραίτητο υπόστρωμα για την ενεργοποίηση των δερματικών κυττάρων. Κάνει το δέρμα να δείχνει πιο όμορφο λαμπερό και ενεργοποιημένο
Recovery - Soothing Essence
Ένα συμπυκνωμένο προϊόν βαθιάς ενυδάτωσης που αυξάνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος για αποκατάσταση των κυττάρων του μετά από τραυματισμό, προσδίδοντας μία λαμπερή και φρέσκια όψη. Θα νοιώσετε στο δέρμα σας μία αίσθηση καθαριότητας και ευχάριστης απαλότητας.
Anti-Ageing - Vitalizing Serum
Αναζωογονεί το δέρμα και το κάνει να δείχνει πιο νεανικό. Η λεπτή ορώδης υφή του βοηθάει στον αναγεννητικό μηχανισμό, μειώνει το μέγεθος των ρυτίδων και προσδίδει στο δέρμα μία πιο απαλή και λαμπερή όψη
 

Kalaesthesis


Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε νέα μας...
|
 
Βογατσικού 14
546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]

 


Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης