Στην αύξηση του μεγέθους του στήθους μας η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι σημαντική

Αρχική / Νέα / Στην αύξηση του μεγέθους του στήθους μας η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι σημαντική

Στην αύξηση του μεγέθους του στήθους μας η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι σημαντική<br><br/>

Πώς θα επιλέξετε όμως το κατάλληλο ένθεμα σιλικόνης;  Το σίγουρο είναι ότι έχετε ήδη πάρει την πιο δύσκολη απόφαση, επιλέγοντας μία κοσμητική επέμβαση.  Όμως ακόμη και η δεύτερη  απόφαση που αφορά το μέγεθος και το είδος του ενθέματος, που πρέπει να επιλέξετε, μπορεί να σας κρατήσει άυπνες και να σας προβληματίσει αρκετά. Στην πραγματικότητα όμως και εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού που εμπιστεύεστε

Δοκιμάστε το νούμερο που ταιριάζει στο σωματότυπό σας


Με τον ίδιο τρόπο που θα δοκιμάζατε ένα φόρεμα πτιν το αγοράσετε με τον ίδιο τρόπο πρέπει να γνωρίζετε πως θα φαίνονται τα στήθη σας μετά την αυξητική επέμβαση επέμβαση.  Αφιερώστε όσο χρόνο χρειαστεί για τη διαδικασία επιλογής, εξάλλου εσείς θα έχετε συνέχεια στο σώμα σας τα ενθέματα μετά από την επέμβαση.

Πάρτε μία δεύτερη γνώμη

Μπορεί να χρειαστεί να συνοδεύστε από το σύζυγο, το σύντροφό σας ή μια φίλη σας στην επίσκεψη ενημέρωσης με τον Πλαστικό Χειρουργό της επιλογής σας. Κάποιος που γνωρίζει καλά τις προτιμήσεις σας και τον εμπιστεύεστε, μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά όταν αμφιβάλετε για την επιλογή σας.

Απολαύστε την εμπειρία

Πάνω απ’ όλα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά δική σας. Το κάνετε γιατί θέλετε να δείχνετε και να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και το σώμα σας.

Απολαύστε λοιπόν τη διαδικασία, γιατί το αξίζετε πραγματικά!