Δρ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ     ΠΡΟΣΩΠΟ     ΣΩΜΑ     ΝΕΑ     ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ    


Βογατσικού 14, 546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]
  Smartlipo     Intracel     Radiesse     Tri Active  Σωματικό περίγραμμα

Εάν έχετε χάσει πολύ βάρος μπορεί να μην είσθε ευχαριστημένοι με τη συνολική χαλάρωση του δέρματός σας σε πολλά σημεία του σώματος.

Στην περίπτωση αυτή οι επεμβάσεις αφορούν τη βελτίωση της εικόνας του περιγράμματος του σώματος.

Μερικοί ασθενείς μπορεί να χρειαστεί να αποκαταστήσουν μόνο μία περιοχή του σώματος. Το σημαντικότερο ποσοστό όμως εκείνων που έχασαν αρκετά κιλά υποβληθεί σε περισσότερες από μία επεμβάσεις και σε διάφορα μέρη του σώματος του, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 12-18 μηνών. Παρόλη τη μεγάλη αυτή χρονική δέσμευση, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ανταποδοτικό για τους ασθενείς.

Τα καλύτερα αποτελέσματα των επεμβάσεων βελτίωσης του σωματικού περιγράμματος επιτυγχάνονται στους ασθενείς που έχουν πλησιάσει το ιδανικό σωματικό τους βάρος (BMI: 20-30). Ωστόσο μεγάλου βαθμού αλλαγές μπορεί να επιτευχθούν και σε άτομα με ΒΜΙ μεγαλύτερο από 30

Τα άτομα με BMI μεγαλύτερο από 35 πάσχουν από κακοήθη παχυσαρκία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν μεγάλη πιθανότητα να υποφέρουν από σακχαρώδη διαβήτη, οστεοαρθρίτιδα, υψηλή αρτηριακή πίεση με μεγάλη πιθανότητα αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου. ¨όσο μεγαλύτερη είναι η απώλεια λίπους στα προγράμματα δίαιτας για απώλεια βάρους, τόσο καλύτερα είναι και τα αποτελέσματα των αισθητικών χειρουργικών επεμβάσεων στο σώμα.. Ωστόσο, όχι και πολύ σπάνια, οι ασθενείς αυτοί που χάνουν πολλά κιλά συνεχίζουν να έχουν ακόμη μεγάλη ποσότητα υποδόριου λίπους. Ο συνδυασμός της λιποαναρρόφηση μεγάλης ποσότητας λίπους και της εκτιμάς της περίσσειας του δέρματος, αυξάνει τη χρονική διάρκεια της επέμβασης και μεγαλώνει την πιθανότητα θρομβοεμβολικών επεισοδίων στα κάτω άκρα, καθώς και της επιμόλυνσης του τραύματος. Για τον  λόγο αυτό ο Δρ. Αντωνιάδης προτιμά η λιποαναρρόφηση συνήθως να προηγείται ένα τρίμηνο πριν από τις επεμβάσεις εκτομής του χαλαρού δέρματος από τα διάφορα σημεία του σώματος.

Επικοινωνήστε στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες 

 

Kalaesthesis


Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε νέα μας...
|
 
Βογατσικού 14
546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]

 


Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης