Δρ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ     ΠΡΟΣΩΠΟ     ΣΩΜΑ     ΝΕΑ     ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ    


Βογατσικού 14, 546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]
  Smartlipo     Intracel     Radiesse     Tri Active  Αύξηση του όγκου των γλουτών με κοιλιακά χοριολιπώδη μοσχεύματα (Aesthetic Surgery Journal)

Αύξηση του όγκου των γλουτών με κοιλιακά χοριολιπώδη μοσχεύματα (Aesthetic Surgery Journal)

Καθώς αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση της επέμβασης της διαμόρφωσης του σχήματος και του όγκου των γλουτών, οι πλαστικοί χειρουργοί αναζητούν συνεχώς νέες μεθόδους για την εκπλήρωση των επιθυμιών των ασθενών τους.

Σε μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο νέο τεύχος του περιοδικού Aesthetic Surgery Journal, τρεις πλαστικοί χειρουργοί από τη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ ανακοίνωσαν μία μελέτη περιλαμβάνοντας 9 γυναίκες ασθενείς που μετά την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής χρησιμοποίησαν τα τμήματα που αφαιρέθηκαν ως αυτομοσχεύματα για την αύξηση του όγκου των γλουτών.

 Στη μελέτη αυτή αποεπιθηλιοποίησαν τα τμήματα που έβγαλαν από την κοιλιακή χώρα με μέσο μέγεθος 188 cm2 και μέσο βάρος 288 g και τα χρησιμοποίησαν ως αυτομοσχεύματα στην περιοχή των γλουτών αμφοτερόπλευρα. Στη μελέτη τους αναφέρουν μία επιπλοκή επιμόλυνσης ενός μοσχεύματος. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις όλα τα μοσχεύματα παρείχαν μία ικανοποιητική αύξηση της οπίσθιας προβολής των γλουτών και διατήρηση του όγκου τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Ως συμπέρασμα η μελέτη καταλήγει ότι η εναλλακτική της χρήσης του μεγάλου σε όγκου χοριολιπώδους μοσχεύματος από την περιοχή της κοιλιάς είναι ασφαλής και μπορεί σε μόνο ένα χειρουργικό χρόνο να προσφέρει την ταυτόχρονη βελτίωση του σωματικού περιγράμματος στην κοιλιά και στους γλουτούς.

 

Kalaesthesis


Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης για να λαμβάνετε νέα μας...
|
 
Βογατσικού 14
546 22 Θεσ/νίκη,
Τηλ.: 2310 260 096
[email protected]

 


Login Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.0 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης