Οι 8 πιο περίεργες και ταχέως αναπτυσσόμενες Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις

Αρχική / Νέα / Οι 8 πιο περίεργες και ταχέως αναπτυσσόμενες Αισθητικές Χειρουργικές Επεμβάσεις

Οι 8 πιο περίεργες και ταχέως αναπτυσσόμενες Αισθητικές Χειρουργικές  Επεμβάσεις <br><br>

Σύμφωνα με την τελευταία στατιστική μελέτη της Διεθνούς ένωσης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) ) οι επεμβάσεις της χειλεοπλαστικής και της σύσφιξης του κόλπου εμφανίζουν την τελευταία χρονιά μεγάλη αριθμητική αύξηση.

Στην πραγματικότητα αυτό που δεν προσφερόταν στο παρελθόν ως επεμβατική εναλλακτική, έχει πιστοποιηθεί και εφαρμόζεται με συγκεκριμένες τεχνικές από εξειδικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς.

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά οι οκτώ παράξενες επεμβάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν στο ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού.

Εμφύτευση τριχών στο μούσι

Αποτελεί μία επιλογή για τους άνδρες που δεν έχουν πλούσιο τρίχωμα στην περιοχή. Η τεχνική είναι η ίδια με την μεταμόσχευση τριχών στο κεφάλι.

Ενέσιμες θεραπείες στα χέρια

Η γήρανση του δέρματος είναι φυσικό να επηρεάζει και την περιοχή των χεριών. Θεραπείες με  Juvederm Radiesse είναι πια πολύ συχνές σε ένα ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής.

Λακκάκι στο μάγουλο

Αποτελεί μία απλή επέμβαση με τοπική αναισθησία, που μπορεί να δημιουργήσει ένα εκφραστικό εντύπωμα στο μάγουλο, όταν χαμογελάμε.

Λιποαναρρόφηση στα γόνατα

Είναι μία περιοχή που συμβάλει στο αρμονικό περίγραμμα του ποδιού και αποτελεί μία πολύ συχνή επιλογή από τις γυναίκες υποψήφιες για μία αισθητική επέμβαση.

Ομφαλοπλαστική

Ο ομφαλός απασχολεί αρκετές νέες κοπέλες που επιθυμούν να τροποποιήσουν το σχήμα και μέγεθός του.

Μειωτική επέμβαση στο λόβιο του αυτιού

Δεν διαρκεί  περισσότερο από 20 λεπτά και με τοπική αναισθησία μειώνεται αισθητά το μέγεθος του ωτικού λοβίου.

Χειλεοπλαστική

Ίσως η πιο ραγδαία αυξανόμενη στατιστικά σε αριθμό επέμβαση αισθητικής χειρουργικής ( ISAPS Global Statistics Survey ) Το μεγάλο μέγεθος των χειλέων προκαλεί δυσκολία  στην άσκηση ή την καλοκαιρινή ένδυση.

Φαλοπλαστική

Ακόμη μία καταγεγραμμένη επέμβαση σε συνεχή αύξηση. Η ανησυχία της εμφάνιση και του μεγέθους του ανδρικού οργάνου οδηγεί μεγάλο αριθμό ανδρών στα ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού