8 σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται πριν κάνετε μία θεραπεία Intracel

Αρχική / Νέα / 8 σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται πριν κάνετε μία θεραπεία Intracel

8 σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεται πριν κάνετε μία θεραπεία Intracel<br><br>

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχει δοκιμάσει όλους τους μαγικούς ορούς, τις ακριβές κρέμες και συνεχίζει το πρόσωπό σας να έχει επιφανειακές ρυτίδες, τοπική υπέρχρωση και ουλές ακμής, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάστε τη θεραπεία με Intracel. Η θεραπεία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για να παρέμβει κλασματικά μέσω 48 μικροβελονών στο κατώτερο τμήμα του δέρματος, το χόριο. Το αποτέλεσμα είναι η διέγερση του δέρματος να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη,  που βοηθούν στην ανάπλαση και την αντιγήρανση του.  Παρακάτω θα αναφέρω τις απαραίτητες πληροφορίες που αποκαλύπτουν το μυστικό του όμορφου δέματος των Gwyneth Paltrow  και Naomi Watts.

1. Πρέπει να προηγηθεί η εκτίμησή σας από ειδικό Πλαστικό Χειρουργό ή Δερματολόγο

Αν και η θεραπεία είναι εξακριβωμένα μέσω της πολύ αυστηρής πιστοποίησης του FDA η ένδειξη πρέπει να τεθεί από τον εξειδικευμένο γιατρό

2. Είναι διαφορετική θεραπεία από τις θεραπείες από τις αντίστοιχες  dermarolling microneedling.

Το Intracel μαζί με το πλεονέκτημα της διείσδυσης, έχει τη συνδυαστική δράση της στοχευμένης ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων σε κλασματική και παλμική μορφή. Η  τελική δράση αυτή πολλαπλασιάζει και το αναπλαστικό αποτέλεσμα.

3. Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι  εντελώς ανώδυνο

Το σίγουρο είναι ότι πονάει λιγότερο από την αποτρίχωση με κερί στις περιοχές του μπικίνι.

4. Ενδείκνυται για άτομα με ουλές ακμής,  ενεργή φάση ακμής, ρυτίδες και χαλάρωση του προσώπου.

Η θερμική δράση των ραδιοσυχνοτήτων εξουδετερώνει τα βακτήρια και αναγκάζει το δέρμα να αύξηση τη δραστηριότητα ανάπλασης των δομικών του στοιχείων.

5.  Η λάμψη στο δέρμα σας θα είναι εμφανής

Όλοι θα διαπιστώσουν ότι κάτι άλλαξε στο πρόσωπό σας , αλλά δε θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τον τρόπο.

6.  Πρέπει να κρατάτε το δέρμα ενυδατωμένο μετά τη θεραπεία

Κρέμες με υαλουρονικό και ενυδατικά σπρέι επιβάλλεται να τα εφαρμόζετε συστηματικά για να ενισχύσουν και επιβοηθήσουν το αποτέλεσμα.

7. Επιπρόσθετα συνιστάται να αποφύγετε το γυμναστήριο τη σάουνα και την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για ένα 24ωρο μετά τη θεραπεία.

Η έντονη εφίδρωση μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή και η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να έχει επιπτώσεις στην ερυθρότητα του δέρματος.

8. Τα καλά πράγματα κοστίζουν

Κάθε συνεδρία κοστίζει κατά μέσο όρο 300 ευρώ. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να συνυπολογιστεί και επιπλέον τοπικές θεραπείες με υαλουρονικό οξύ.